Shoplog Sieraden – Mijn 3 Favoriete accessoires

Goedemorgen allemaal. Zijn jullie bekend met de webwinkel IkBenSieraden.nl? Okay voor alle mensen die de afgelopen decennium onder een steen geleefd hebben. Ikbensieraden is de oplossing in Nederland voor mensen die op voordelige wijze trendy en hippe sieraden willen aanschaffen vanuit de luie stoel thuis. De ideale winkel dus voor iedereen met een bescheiden budget of gewoonweg voor iedereen die niet te veel wil betalen, wat vrijwel de hele Nederlandse populatie is neem ik aan.

Enfin nogmaals kort opsommen waar om ik persoonlijk zoveel houd van IkbenSieraden. Ja, de goedkope prijzen die roemt iedereen al. Maar wat ik ook lovenswaardige punten vind zijn die gratis verzending en retour. De goede service. Rappe verzending. Het uitgebreide aanbod. Alles volgens de laatste trends. En ten slotte hebben ze ook nog een leuke blog met goede artikelen vol met nuttige tips en adviezen.

Ikzelf koop voornamelijk armbandjes, oorbellen en kettingen hier. Enfin, without any further ado, dit is mijn top 3.

  1. Ibiza armbandjes

Dit is mijn meest recente aankoop, te vinden hier.

Klik op het plaatje om alle Ibiza armbandjes te bekijken. Dit specifieke model is handgemaakt van het merk Butair.

  1. Gouden kettingen

Gouden kettingen zijn tegenwoordig niet alleen voor rappers. Er zijn ook subtiele fraaie gouden of goudkleurige kettingen verkrijgbaar. Ik vond ze op deze website. Erg leuk vind ik de gouden armband met ananas motief. Mijn favoriete fruit. Lekker zomers ook, ik draag deze ketting vaak op festivals en op terrasjes wanneer het lekker weer buiten is.

  1. Handgemaakte oorbellen

Ik ben groot voorstander van alles wat hand vervaardigd is en dus ook oorbellen:

Als fan van de Limburgse vlaaien vind ik deze uitermate geslaagd, een taartjes oorbel hoe leuk!

Enfin dit is maar een korte greep uit alle mogelijkheden, kijk zelf eens rond voor meer mogelijkheden.

One Reply to “Shoplog Sieraden – Mijn 3 Favoriete accessoires”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *