Herenkousen tot op de knie

In de sportwereld zie je ze heel vaak, maar wist je dat ze ook als gewoon kledingstuk heel goed draagbaar zijn? Ik heb het over de kniekous voor mannen. Kniekousen voor dames zien we heel veel in de dagelijkse mode, maar voor mannen kan dat dus ook. Op het sportveld zie je ze veel, zoals bij voetballers en hockeyers, maar daar hoeft het niet bij te blijven. Nee, je kunt ze ook als gewone sokken verkrijgen en dragen. Herenkniekousen zijn lekker om te dragen en hebben een paar goede eigenschappen.

De eerste eigenschap is natuurlijk dat het gewoon lekker warm is. Een hoge kous die je hele onderbeen warm houdt. Zeker in de koude seizoenen is dat heerlijk. Als je gaat wintersporten zijn deze sokken ideaal voor het skiën en snowboarden. Er bestaan zelfs speciale thermo-kniekousen die je onderbeen warm houden. Een tweede ander handig voordeel van lange sokken is dat je geen tocht bij je enkels krijgt omdat je sokken te kort zijn of naar beneden zijn afgezakt. Tenslotte is het fijn dat je geen blote enkel ziet als je gaat zitten en je broek omhoog kruipt. Kniekousen zijn dus behaaglijk om te dragen en ook nog eens heel praktisch.

Kniekousen voor heren worden gemaakt van verschillende materialen. De meest gebruikte materialen zijn wol en katoen. Wol is wat dikker, maar wel lekker warm. Sommige kniekousen zijn gebreid en hebben modieuze ribbels. Deze kniekousen geven je outfit een hippe look als je ze bijvoorbeeld onder een knickerbocker draagt. Misschien een leuk idee als je naar de oktoberfeesten gaat in Duitsland. Katoenen kniekousen zijn dunner en makkelijker te dragen onder een broek. Ze zijn er in verschillende kleuren en er bestaan ook naadloze exemplaren die extra lekker zitten in je schoen.

Behalve dat je kniekousen dus voor praktisch gemak kunt dragen, kun je er ook voor kiezen er een echt modeaccessoire van te maken. Kies dan voor een hip model. Er zijn hippe kniekousen met leuke prints in allerlei kleuren. Kies je voor klassieke ruiten of juist voor grappige patroontjes en bonte figuren. Het kan allemaal. Dus heren, kom op. Koop een paar mooie kniekousen en je maakt hiermee helemaal de blits. Wil je je eerst oriënteren op het aanbod van herenkniekousen? Kijk dan eens op je gemak op internet. Daar kun je op je gemak het gehele aanbod bekijken. Andere sokken die zeer de moeite waard zijn, zijn sneaker sokken. Dit is een beetje de tegenhanger van de kniekous, zeer kort. Je vindt ze in Nederland o.a. op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *