Zwart-witte Lem Go Fast Roger jethelm

Het uitzoeken van een helm is soms vele malen lastiger dan dit op het eerste gezicht lijkt. Door de enorme ontwikkelingen op helmen gebied van de afgelopen tien jaren en de toenemende populariteit van scooter en brommers in het algemeen, is er zoveel keuze dat het soms moeilijk is om een beslissing te maken. Er zijn een aantal zaken waar je op kan letten, om de keuze iets makkelijker te maken. Op de eerste plaats staat natuurlijk de veiligheid en daarnaast is vaak comfort een belangrijk onderdeel. Je kunt jezelf hierbij de vraag stellen hoe vaak draag jij de helm en voor hoelang draag je de helm? Wanneer je bijvoorbeeld de helm vaak gebruikt en langere tijd op hebt dan zoek je waarschijnlijk net even wat meer comfort. Als laatste komt natuurlijk de uitstraling, want het oog wil ook wat. Ben jij op zoek naar een stijlvolle helm die ook een sportieve uitstraling heeft, zeer comfortabel is en ook aan alle veiligheidseisen voldoet? Check dan nu deze Zwart-witte Lem Go Fast Roger van scooteronderdelenshop.com.

Veilige helm van een van de grootste helmenmerken in Nederland

Lem is een van de grotere en bekende helmen merken in Nederland. Lem produceert al sinds jaar en dag zeer veel verschillende type helmen. Alle helmen van Lem worden aan diverse veiligheidstests onderworpen. Naast deze basis veiligheid, is deze helm van Lem ook nog eens uitgerust met een veiligheidssluiting die ervoor zorgt dat de helm goed vast op het hoofd blijft zitten. De sluiting is daarnaast erg makkelijk te bedienen en open- en dicht te doen. Ook de zachte binnenvoering draagt niet alleen bij aan een fijne pasvorm, maar zorgt ook voor extra demping bij een val en zorgt ervoor dat de helm stabiel op het hoofd zit. Deze jethelm is uitgerust met een krasvast vizier ter bescherming van de ogen en het gezicht tegen regen en stof. Andere handige accessoires: https://www.scooteronderdelenshop.com/accessoires/.

Deze jethelm van Lem is een lust voor het oog

Zoals gezegd wil het oog ook wat en met deze prachtige helm krijgt het oog ook zeker wat! De matzwarte kleur zorgt voor een zeer stijlvolle uitstraling. De witte banen op de helm geven een contrasterend effect en zorgen voor een sportieve touch op de helm. De kleuren en de print gecombineerd met het totale design van deze tophelm, maken dit exemplaar een fantastische helm om te zien die uitstekend past bij diverse modellen scooters, maar het beste tot zijn recht komt in combinatie met een vintage scooter, zoals bijvoorbeeld een Vespa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *