Heerenzaak Amsterdam

Trendy sokken voor warme voeten bij Heerenzaak.nl

Sokken heeft iedereen, vaak een heel mandje vol. Toch zijn sokken één van de kledingstukken waar je jezelf vandaag de dag mee kunt onderscheiden. Misschien denk je, ja maar mijn sokken zijn toch helemaal niet zichtbaar voor de “buitenwereld” onder mijn lange broek. Dat kan kloppen. Maar je hebt vast ook wel eens een korte broek aan? Daarnaast zorgt de mode van vandaag er juist voor dat sokken juist wel zichtbaar worden, ook onder lange broeken! Steeds vaker worden er opvallende sokken in sneakers gedragen en de broekspijpen van de jeans omgerold, zodat de sokken juist zeer zichtbaar zijn. Ook onder een net pak vallen sokken steeds vaker op. Je kunt kiezen voor een bijpassende kleur maar wil je met de mode meedoen dan kies je voor fleurige sokken met werkjes en kleuren die lekker opvallen. Happy Socks is bijna een begrip!

Verschillende soorten sokken

Bij Heerenzaak.nl verkopen we allerlei soorten sokken in zeer veel verschillende kleuren. Er zijn in de regel echter die verschillende “modellen” sokken en dat zijn:

  • Enkel sok: komt net tot onder de enkel
  • Normale sok: komt tot net over de enkel
  • Kniekous: komt tot net onder de knie

Waar komen de sokken vandaan?

Sokken beschermen je tegen koude voeten en daarnaast helpt het wrijving te voorkomen die veroorzaakt wordt door je schoenen waardoor je minder kans hebt op blaren. De eerste sokken werden al vele jaren geleden gedragen door de Grieken zij noemde het “soccus”, dat letterlijk goedkope slipper betekende. De eerste sokken werden trouwens gemaakt van dierenhuid ipv katoen of wol.

Koop jouw sokken bij Heerenzaak.nl

Ben jij op zoek naar mooie sokken voor onder je nieuwe outfit? Of zoek je fijne sokken voor tijdens het sporten? Of wil je gewoon zorgen voor warme voeten tijdens je wintersport vakantie? Welke rede je dan ook hebt om nieuwe sokken te willen kopen, bij Heerenzaak.nl ben je aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment en kies de sokken die bij jou passen. Of dat nou velgekleurde zijn of juist effe voor een onzichtbaardere look.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *